Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERSALGEMEEN

Straf: Johnny Logan ontmaskerd in ‘The Masked Singer’ op VTM

Het was wel degelijk drievoudig Songfestivalwinnaar Johnny Logan die als Edelhert stond te zingen in The Masked Singer. Terwijl Sandra Kim in 2020 het eerste seizoen van het gemaskerde tv-programma won, werd Johnny uitgeschakeld in de aflevering die vanavond op VTM te zien was.

Hij won het Eurovisiesongfestival dan wel drie keer, The Masked Singer schrijft Ier Johnny Logan niet op zijn naam. Mr. Eurovision werd vanavond uitgeschakeld in het populaire tv-programma. Het zaalpubliek stemde Flamme Fatale door naar de volgende ronde. Dankzij deze ontknoping komt er een einde aan de speculaties. Na de Songfestivalwinnaar van 1986 dook nu de winnaar van (o.a.) 1987 op in een spectaculair kostuum.

Geknelde zenuwen 

Vermomde Johnny draaide vier afleveringen mee. Na zijn ontmaskering vertelde de Ier tegen presentator Niels Destadsbader dat hij het erg naar zijn zin had. Al had de zanger het niet onder de markt met zijn kostuum. ‘De kop stond niet stabiel op het pak, dus zit er een harnas rond me waardoor ik moeilijk kon ademen. Mijn hoofd werd ook naar beneden gedrukt, dus ik heb enkele geknelde zenuwen’, verklapt hij. Logan was uiteindelijk heel blij om weer in ons land te zijn.

 

Advertentie