Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Tamta zorgt voor soundtrack Belgische film ‘Losers Revolution’

In 2019 nam zangeres Tamta Godoeadze voor Cyprus deel aan het Eurovisiesongfestival. Haar nieuwe single My Zone zal deel uitmaken van de soudtrack voor de nieuwe film van de Waalse regisseur en schrijver Thomas Ancora. Zijn recentste werk heet Losers Revolution en zal in maart in de zalen te zien zijn.

Thomas Ancora gaf aan dat de keuze voor Tamta heel vlot is verlopen. Hij is namelijk bevriend met haar en haar manager Ioannis Koutsaftakis. Tijdens de zoektocht naar een sterk nummer voor de trailer, de aftiteling en een scene in de film, kwam Thomas met het duo in contact. ‘Ioannis zei me dat Tamta binnenkort een nieuw nummer ging uitbrengen. We luisterden er samen naar en vonden het meteen heel goed. Zo simpel was het!’, zegt Thomas.

Η Tamta ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα ελληνικά σύνορα με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της με τίτλο «My Zone», από το…

Geplaatst door Tamta op Woensdag 22 januari 2020

Plot

Na de dood van Juan worden zijn schoolvrienden Simon, Mehdi en Fred uitgenodigd voor z’n begrafenis. Zijn laatste wens is dat ze z’n assen op de schoolreünie in het gezicht van hun vroegere pesters gooien. Bovendien moeten de vrienden een ‘loser revolutie’ starten op sociale media. Aangezien het drietal maar twaalf volgers heeft, proberen ze de hulp in te schakelen van Simons broer Henry. Hij is een bekendheid, maar ligt ook in zware ruzie met Simon. Vanaf 11 maart zal de film te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Sean D’hondt

In Losers Revolution zijn vooral Waalse acteurs te zien, maar in de film maakt Sean Dhondt zijn acteerdebuut. De muzikant en presentator is ook bevriend met Thomas Ancora en speelt een man die z’n vrouw betrapt op overspel. ‘In de stijl van The Shining begin ik die mannen te achtervolgen met een jachtgeweer’, vertelt Sean in Het Laatste Nieuws.

Dit is de trailer van de film:

play

Advertentie