Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Tom Dice en vriendin Kato brengen als The Starlings eerste single uit

Mine, dat is de eerste single die Songfestivaldeelnemer Tom Dice en Kato Callebaut samen uitbrengen. Ze noemen zichzelf The Starlings. Tom en Kato zijn nu dus ook op professioneel vlak een koppel. ‘We zijn zelf wat nummers beginnen maken, maar we wilden ze uitbrengen onder een nieuw muzikaal project: The Starlings waren geboren’, vertelt Tom in Het Laatste Nieuws.

Tom en Kato zijn na een relatie van acht maanden nu ook op professioneel vlak een koppel als The Starlings. Single Mine is hun eerste wapenfeit. Het lied is te koop via iTunes en je kan het nummer ook al streamen.

Liefde voor Muziek

Hoe kijkt Tom Dice, die in 2010 deelnam aan het Songfestival met My and My Guitar, terug op zijn avontuur in Liefde voor Muziek? En gaan The Starlings ooit voor België naar het Songfestival? Tom praat er vol enthousiasme over in deze podcast:

play

Hun eerste liedje samen gaat meteen over hun relatie. ‘Over het moment dat we doorhadden dat er tussen ons meer was dan vriendschap’, zegt Tom daarover in de krant.

Voorprogramma in Amsterdam

We zullen in de toekomst nog meer horen van The Starlings. Maandagochtend zijn Tom en Kato alvast te horen op MNM. Op 15 januari staat er ook al iets in de agenda: het voorprogramma verzorgen van Andy Burrows in Amsterdam. Tom en Andy maakten al samen muziek. Nadien volgen er optredens in kleinere zalen. Tom: ‘We geloven hier keihard in. Onze solocarrières moeten er zelfs minstens één jaar voor wijken. We werken volop toe naar een album. Nog voor de zomer komt onze eerste E.P. uit!’

Today is the day! Our first single “Mine” is out now! The song tells the story about how after years of friendship we…

Geplaatst door The Starlings op Donderdag 3 januari 2019

Advertentie