Artikel

EX-DEELNEMERS

Tom Dice rekent af met valse vrienden in nieuwe single

Zijn comebackplaat van vorig jaar bracht geen hits voort, dus is Tom Dice nu pas klaar voor een nieuwe en échte start. Zijn nieuwste single heet Cannonball en daarin zingt hij over ‘vrienden’ die enkel een graantje van zijn succes wouden meepikken. ‘Nu pas heb ik de goesting om er vol voor te gaan. Ik heb m’n succes van vroeger ook beter leren waarderen’, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Tom Dice wil graag opnieuw een hit scoren, en dat gaat hij proberen met Cannonball. Hij stelde zijn nieuwe single vandaag voor op de radio en het liedje is nu ook overal te koop en te streamen. Hij rekent af met valse vrienden, maar tegelijk is het lied ook een ode aan zijn oma Jacqueline.

play

Na zijn sabbatjaar heeft Tom het moeilijk om met zijn nieuwe muziek de weg te vinden naar de hitlijsten, maar hij blijft achter zijn keuze van toen staan: ‘Het was nodig om even afstand te nemen. Nu pas heb ik de goesting om er vol voor te gaan. Ik heb m’n succes van vroeger ook beter leren waarderen. ‘Onlangs dacht ik terug aan een tournee door Duitsland. Tickets om naar mij te komen kijken, kostten 32 euro. En de mensen betaalden dat met plezier. Ik heb ook een hit gehad in Frankrijk en stond in het voorprogramma van Taylor Swift. Die fans van toen, die zullen toch niet weg zijn? Ik geloof er alvast weer in.’