Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Verrassend nieuw album maakt metamorfose Conchita Wurst compleet

WURST, het mannelijke alter ego van artiest Tom Neuwirth, brengt met Truth Over Magnitude een experimenteel electro-album uit. De winnaar van het Songfestival 2014 slaat zo een volledig nieuwe weg in. Hij werkt ook verder aan zijn tv-carrière.

Als Conchita bracht Tom al twee albums uit: Conchita en From Vienna with Love. Als tegenhanger WURST laat hij nu een compleet andere kant van zich horen én zien. De glampop maakt plaats voor gewaagde electro, en de extravagante jurken blijven in de kast. Op de promo foto’s die bij dit nieuwe album horen, is Neuwirth helemaal naakt te zien.

Today is the day! ??▪️T.O.M. – Truth Over Magnitude ▪️ https://lnk.to/WURST-TOMFA▪️OUT NOW

Geplaatst door Conchita WURST op Donderdag 24 oktober 2019

Twaalf liedjes, verschillende videoclips  

Albin Janoska is de producer van deze nieuwe cd, terwijl Tom samen met auteur Eva Klampfer (‘Lylit’) voor de teksten zorgde. Daarom dat deze liedjes nauw aansluiten bij het persoonlijke leven van de Oostenrijkse zanger. Er staan twaalf liedjes op Truth Over Magnitude. Nummers als Trash All the Glam, Hit Me en To the Beat werden eerder al uitgebracht op single. Elk nummer kreeg een opvallende videoclip.

play

Het album is vanaf nu overal online te koop en beschikbaar om te streamen. Graag een echte cd in je handen? Dan kan je o.a. terecht bij bol.com. Binnenkort gaat Tom als WURST op tournee om zijn nieuwe muziek te promoten.

Daarnaast duikt hij binnenkort op in de nieuwe Duitse tv-show Queen of Drags. In deze show à la RuPaul’s Drag Race gaat de Songfestivalwinnaar samen met Heidi Klum en Bill Kaulitz (Tokio Hotel) opzoek naar de beste showqueen van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Advertentie