Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERSALGEMEEN

Xandee brengt voor ’t eerst in zestien jaar nieuwe single uit

Onze Songfestivaldeelneemster van 2004, Xandee, brengt een nieuwe single uit. Het popliedje Beautiful Again is haar eerste release in maar liefst zestien jaar! Voor haar comeback werkt de sympathieke zangeres samen met producer Diego De Mol, bekend van De Pitaboys.

Sandy Boets aka Xandee kwam de laatste jaren vooral in het nieuws met haar vele gezondheidsproblemen en andere tegenslagen. Nu zet ze zichzelf weer op de kaart als zangeres. Voor haar laatste release moeten we al terug naar 2006. Toen bracht ze een cover van Conga uit. Zestien jaar later maakt Xandee een comeback met Beautiful Again. Het nummer valt overal te streamen en er is ook aan een videoclip gedacht.

Dit comebacknummer is een samenwerking met Dj en producer Gene Pol. Hij is onder zijn eigen naam Diego De Mol vooral bekend van De Pitaboys. Xandee brengt haar nieuwe single binnenkort live op Radio 2. Wie weet volgen er nadien nieuwe optredens. Want ondanks de teleurstellende 22e plaats op het Eurovisiesongfestival 2004 blijft haar inzending 1 Life populair in binnen- en buitenland.

play

Advertentie