DSVS 2019

DSVS 2019

Schrijf je nu in voor de allereerste Songfestival(.be)quiz!

Op woensdag 1 mei 2019 organiseert Songfestival.be voor de allereerste keer een eigen Songfestivalquiz – en jij kan erbij zijn! De inschrijvingen zijn nu geopend. Maar wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en vol is vol!

Enkele dagen voor het repetitiegeweld in Tel Aviv losbarst, wil de redactie van Songfestival.be eindelijk eens de tijd nemen om kennis te maken met enkele van onze trouwe volgers op de site en sociale media. We besloten er een gezellige quiznamiddag van te maken in Berchem (Antwerpen) toegankelijk voor het grote publiek. We willen zowel de diehard fans als de modale Songfestivalkijker plezieren, en de vragen zullen daarom niet té moeilijk zijn. De winnaars gaan naar huis met mooie Songfestivalprijzen.

Bovendien combineren we de quiz met een live finale van De Stem van Songfestival.be, onze jaarlijkse zoektocht naar hét lied voor het komende Songfestival. En moest het zien van woensdag je afschrikken: 1 mei is een wettelijke feestdag waarop de meeste mensen vrij hebben!

Praktische informatie

Wanneer? Woensdag 1 mei 2019. De deuren gaan open om 14.30 uur, de eerste vraag wordt gesteld om 15.00 uur. Op tijd komen is dus de boodschap! Om 19.00 uur is de quiz afgelopen.

Waar? Het Roze Huis (Draakplaats 1, 2018 Antwerpen)

Kostprijs? Vijf euro per persoon. Ploegen mogen maximaal uit vier mensen bestaan. Je mag je ook individueel inschrijven. In dat geval plaatsen we je op 1 mei bij een andere ploeg.

‘Ik wil meedoen!’

Super! In dat geval moet je nog enkele dingen doen. We zetten het allemaal op een rijtje:

  1. Wil je alleen meedoen of met een groepje? Stel een team samen van maximaal vier mensen en bedenk alvast een leuke teamnaam!
  2. Mail naar [email protected]e en geef meer informatie: voor hoeveel mensen schrijf je je in?
  3. Wij beantwoorden je mail met ons rekeningnummer. Je inschrijving is pas officieel als het correcte bedrag op onze rekening verschenen is. Daarvan houden we je op de hoogte.
  4. Zet je op aanwezig op ons Facebookevenement
  5. Wacht af tot 1 mei en schaaf je Songfestivalkennis alvast bij!