Junior 2019

JUNIOR 2019

Zo zal het podium voor het Junior Eurovisiesongfestival 2019 eruitzien

Het Junior Eurovisiesongfestival 2019 zal zich afspelen op een podium dat ontworpen werd door Giorgos Stylianou-Matsis, een van de meest ervaren decor- en podiaontwerpers in Polen. De eerste beelden van hoe het decor in de Gliwice Arena eruit zal zien dit jaar, zijn nu bekend.

Op 24 november 2019 zullen negentien artiesten uit verschillende landen in Europa en Australië hun land vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival 2019 in het Poolse Gliwice-Silesia.

Het design

Het opvallende element van het unieke design zijn de LED-linten die vanaf het middelpunt van het podium richting de looppaden zullen worden geplaatst. De LED-linten geven het podium een ruime, lichte en toch simpele designvorm. De afgeronde hoeken van het podium geven het design een zachte uitstraling. Het ontwerp past perfect bij de thema’s wind, lucht en vlieger.

THE 2019 STAGE IS SET?The amazing stage designs for #JESC2019 have been created by renowned Polish production…

Geplaatst door Junior Eurovision Song Contest op Maandag 30 september 2019

De ontwerper

Giorgos is een van meest bekende designers op het gebied van decor- en podiaontwerp in Polen. Hij is niet alleen bekend in Polen, hij werkt ook voor tv-zenders in Griekenland en Cyprus. Ook ontwierp hij onder andere podia voor Ricky Martin en Sinéad O’Connor, de openingceremonie van het Europees Kampioenschap volleybal in 2015 en 2017, Miss Polonia en Miss World. Het werkte ook samen met tv-formats als Hell’s Kitchen, Got Talent, X-Factor, Top Model en Bake Off.

(Foto’s: Junioreurovision.tv)

Advertentie