Junior 2020

JUNIOR 2020

Presentatoren Junior Eurovisiesongfestival 2020 bekend

De Poolse openbare omroep TVP heeft de presentatoren bekendgemaakt van het komende Junior Eurovisiesongfestival op 29 november in Warschau. Net als vorig jaar, toen ook in Polen, zullen er drie presentatoren zijn. Zij zullen presenteren vanuit een tv-studio waar enkel zij en de nodige crew zullen zijn.

De kandidaten zullen immers, zo was al eerder bekendgemaakt, optreden vanuit een studio in hun eigen land. Intervalacts zullen wel live in Warschau zijn. Een van de presentatrices kennen we alvast van vorig jaar. Dit zijn ze alle drie:

Ida Nowakowska-Herndon

Zij presenteerde vorig jaar al het Junior Eurovisiesongfestival, samen met onder andere de winnares van 2018. In Polen presenteert ze de ochtendshow Question for Breakfast. Ze is Pools-Amerikaans en zat in de jury van de Amerikaanse show The World’s Best. Verder acteerde ze in twee films samen met acteur Steven Seagal. Ze heeft ook gewerkt als danseres op tours van Bruno Mars en Cee Lo Green.

Rafał Brzozowski

Deze Poolse zanger en tv-presentator nam zelf deel aan verschillende zangwedstrijden van de omroep TVP in 2011. In 2017 schopte hij het tot in de finale voor het Eurovisiesongfestival met het lied Sky Over Europe, waarin hij tweede werd. In datzelfde jaar presenteerde hij al mee de Poolse selectie voor het Eurovisiesongfestival. Twee jaar later, in 2019, was hij jurylid voor Polen op het grote Songfestival.

Małgorzata Tomaszewska

Małgorzata studeerde af in de psychologie maar startte een tv-carrière als sportpresentatrice. Ze nam deel aan de Poolse versie van Dancing with the Stars en werd in 2019 co-presentatrice van Question for Breakfast. Momenteel presenteert ze The Voice of Poland.

Advertentie