Junior 2019 - Italië

kanimage
Artiest
Marta Viola
Nummer
La voce della terra
Muziek
Emilio di Stefano & Fabrizio Palaferri
Tekst
Franco Fasano & Marco Iardella
Omroep
RAI
Sociale media

Results

Jaar Pos Pt. Jury Pub #
7 129
65
64
17

Selectieprocedure

Marta Viola zal Italië vertegenwoordigen op het zeventiende Junior Eurovisiesongfestival in het Poolse Gliwice-Silesia met haar lied La voce della terra.

Marta werd door de Italiaanse publiek omroep RAI intern geselecteerd om voor het land deel te nemen aan het Junior Eurovisiesongfestival 2019. De selectie werd in samenwerking met L’antoniano di Bologna georganiseerd.

Het lied dat Marta zal zingen in Gliwice-Silesia heet La voce della terra (De stem van de aarde). De tekst werd geschreven door Franco Fasano en Marco Iardella, de muziek werd gecomponeerd door Emilio di Stefano en Fabrizio Palaferri. De videoclip van het nummer werd opgenomen in Grattacielo Intesa Sanpaolo, de wolkenkrabber van Turijn.

Marta komt uit Chieri in Turijn en zit in het laatste jaar van de lagere school. In haar vrije tijd doet ze aan zingen, ballet, hiphop en moderne dans. Haar liefde voor muziek, zingen en dansen heeft ze van haar ouders. Ook is ze veel bezig met tekenen, make-up en hairstyling. Een van haar grootste idolen is Beyoncé.

(Foto: Soundsblog.it)

Clip

play

Advertentie