Junior 2020 - Rusland

kanimage
Artiest
Sofia Feskova
Nummer
My New Day
Muziek
Anna Petryasheva/Sofia Feskova
Tekst
Vitaly Tomin
Omroep
RTR
Sociale media

Results

Jaar Pos Pt. Jury Pub #
10 88
44
44
9

Bio

Sofia zingt al vanop heel jonge leeftijd. In de kleuterschool zag een leraar haar talent en die adviseerde Sofia dat talent verder te ontwikkelen. Op haar 5e begon Sofia dan ook aan een muziekschool en toen ontstond de droom een succesvol zangeres te worden. Op een dag wil ze op hetzelfde podium zingen als haar favoriete zangeres Polina Gagarina, die 2e werd op het grote Songfestival in 2015.

Sofia nam al aan heel wat Russische en internationale zangcompetities deel. Zo won ze de Grand Prix van de ‘Parel van Manhattan’ in New York, de Grand Prix van het Free Bird Contest in Rusland, het Riga Symphony Festival, twee maal The Voice of Russia, twee maal Art Open World en twee maal Starfall of Talents. Het meisje scoorde zelfs al een nummer 1-hit op de radio in Rusland, met haar Everything In Our Hands.

Over haar lied voor het Junior Eurovisiesongfestival zegt ze het volgende: ‘De betekenis van het lied is dat je nooit op moet geven, dat je moet blijven gaan en iedere dag vullen met vrijgevigheid en blijheid.’ Sofia droomt van een wereld zonder oorlog. Ze wenst mensen geluk en een goede gezondheid en wil dat mensen om elkaar en om de planeet geven.

Selectieprocedure

In een nationale finale heeft Rusland de kandidaat gekozen voor het Junior Eurovisiesongfestival 2020 in Polen. Het publiek gaf de helft van de punten via een online stemming, de andere helft werd door een jury gegeven.

Clip

Advertentie