Kiev 2017

KIEV 2017

Inzending ‘Space’ van Slavko Kalezić in première op 10 maart

10 maart komen we te weten hoe het liedje klinkt waarmee Slavko Kalezić Montenegro zal vertegenwoordigen op het songfestival. Hij is trouwens niet de enige die begin maart met zijn song naar buiten komt. Ook de inzendingen van Oostenrijk, Australië, Kroatië, Nederland én België krijgen zeer binnenkort hun release.

Met een foto op Instagram maakte excentrieke zanger Slavko Kalezić het zelf bekend: zijn liedje zal op 10 maart vrijgegeven worden. De song heet Space en is gecomponeerd door een team uit Zweden: Stefan Örn, Jovan Radomir en Johan Kronlund. Örn was al verantwoordelijk voor vier songfestivalliedjes van Azerbeidzjan (2010, 2011, 2012 en 2014).

Vooraleer Space op de wereld zal worden losgelaten, zijn er nog andere inzendingen die begin maart uitgebracht worden. Inzending My Friend uit Kroatië komt er op 2 maart aan, een dag later is het de beurt aan de meisjes van O’G3NE uit Nederland. De Belgische inzending van Blanche kennen we op 8 maart en een dag eerder hebben we al kennis gemaakt met die van Australië. Het liedje van Oostenrijk komt er trouwens al op 28 februari aan. En dan hebben we het nog niet eens gehad over al die liedjes die de komende weken via een voorronde zullen gekozen worden.

Advertentie