Kiev 2017

KIEV 2017EBU

Na de cd, dvd en blu-ray: de songfestivalvinyl!

Een opvallend nieuw product in de officiële webwinkel van het songfestival. Alle 43 inzendingen van dit jaar zijn naast op de gewone dubbel-cd nu ook te koop op vier vinylplaten.

De Limited Collector’s Edition, zo wordt het product omschreven in de webshop. De 43 songs voor Kiev zijn gebundeld op vier gekleurde vinylplaten. De platen worden in beperkte oplage gedrukt, en dat merk je ook aan de prijs. Je telt 139 euro neer voor het unieke pakket, maar je krijgt er ook wat voor in de plaats.

Naast de vier vinyls krijg je namelijk ook de reguliere dubbel-cd, downloadvouchers om de songs online legaal te downloaden en een luxeboek van 56 pagina’s over het songfestival 2017, met exclusieve foto’s en biografieën van de deelnemende artiesten van dit jaar. Er is nog tijd om te sparen voor de set, want pas vanaf 23 juni gaat het artikel in de verkoop.

Overigens wordt het songfestival 2017 ook weer op blu-ray uitgebracht. Dat gebeurde enkele jaren geleden ook al sporadisch, maar nu wordt er weer een nieuwe doorstart gemaakt. Naast de vinylplaten en de blu-rayschrijfjes, kun je natuurlijk ook nog steeds op de vertrouwde cd’s en dvd’s rekenen. De eerste officiële cd verscheen in het jaar 2000, de eerste dvd in 2004.

Advertentie