Kiev 2017

KIEV 2017

Deze nieuwe versies al gehoord?

Er zijn nieuwe versies uitgebracht van de Sloveense en de Georgische inzending voor het komende songfestival in Oekraïne. De vernieuwde versie van Sloveense bijdrage On My Way van Omar Naber is te horen in de officiële videoclip. Die is nu pas uitgebracht. Op die van Georgië is het nog steeds wachten.

Zangeres Tamara Gachechiladze zong de vernieuwde versie van haar liedje Keep the Faith tijdens een groots gala-concert in Georgië. De tekst is dezelfde gebleven, maar het arrangement is onder handen genomen. Tamara heeft een officiële videoclip opgenomen om haar liedje te promoten, maar die clip staat nog steeds niet online.

play

Omar Naber uit Slovenië zal in mei een opgefriste versie van zijn ballade On My Way brengen. De man nam een videoclip op, maar die heeft een tijdje op zich laten wachten.

play

Kristian Kostov, die voor Bulgarije zingt, heeft niet meer aan zijn populaire inzending gesleuteld, maar zijn officiële videoclip staat ook nu pas online op YouTube. De vrij indrukwekkende clip, waarin tientallen figuranten te zien zijn, staat voorlopig nog niet op het officiële kanaal van het Eurovisiesongfestival zelf.

play

Advertentie