Oostenrijk

OOSTENRIJKMALMO 2024

Luister hier naar ‘We Will Rave’, Songfestivalinzending van Oostenrijk

Drukke dagen voor de Songfestivalfan, met het luisteren naar alle liedjes die nu vrijgegeven worden. Ook Oostenrijk heeft nu het lied gelost op Spotify waarmee Kaleen naar Malmö trekt. De titel van het lied was al even bekend, die is We Will Rave. Oostenrijk start in Malmö in de tweede halve finale, net als België en Nederland.

Kaleen was er voor de eerste keer bij op het Eurovisiesongfestival in 2018 in Lissabon. Eerst als stand-in van een aantal artiesten tijdens de repetities, later als danseres en choreografe voor de intervalacts. In 2021 en 2022 was ze Creative Director bij het Junior Eurovisiesongfestival en vorig jaar nog werkte ze mee aan de choreografieën van zowel Oostenrijk, Duitsland, Armenië als Georgië. Kaleen kent dus het reilen en zeilen achter de schermen. Nu zal ze dus als kandidaat het podium van de grootste liedjeswedstrijd ter wereld betreden.

Anticlimax

De release van haar lied mag je een anticlimax noemen. We Will Rave was gelekt waardoor er al geruime tijd een lang fragment van het lied circuleerde op sociale media.

Beluister hieronder de Oostenrijkse Songfestivalinzending voor 2024.

Advertentie