Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Eleni Foureira presenteert zomerhit ‘Caramela’

Na Eleni’s grote succes met Fuego tijdens het Songfestival van afgelopen mei, breekt waarschijnlijk een langverwacht moment aan. De Cypriotische inzending van dit jaar brengt een totaal anders klinkende zomerhit uit genaamd Caramela.

Caramela (Karamel) is de Griekse versie van het in 2017 gereleaste Israelische liedje Karamela, gezongen door de singer-songwriter Moshe Perez. De schrijver van het lied is niemand minder dan Doron Medalie, die ook Netta’s winnende lied Toy schreef. Volgens Eleni mag Caramela gezien worden als een toegift aan de fans. Ze is namelijk nog bezig aan een Europese single in het Engels.

Eleni nam al eerder songs op geschreven door Medalie. Ze maakte hiervoor al een Griekse versie van de Israëlische inzending in 2015, Golden Boy gezongen door Nadav Guedj. Eleni’s versie kwam in 2016 uit onder de naam Come tiki tam.

Vorige week presenteerde Eleni haar nieuwe song voor de eerste keer tijdens de MAD Video Music Awards 2018, waar ze ook nog werd gekroond tot Beste vrouwelijke artiest van het jaar.

Eleni plaatste de volgende foto op Instagram, waarbij ze haar fans, ‘Angels’, zoals ze ze zelf noemt, bedankt.

Naast haar nieuwe song reist Eleni nog heel Europa door met haar concertreeks. 3, 4 en 5 augustus zal ze nog te zien zijn tijdens Amsterdam Pride 2018.

play

Advertentie