Kroatië

KROATIEINTERVIEWS

Baby Lasagna over artiestennaam: ‘Bedacht tijdens zoektocht naar flesje water’

Door de bookmakers wordt Kroatië momenteel als de een-na-grootste favoriet voor de eindoverwinning gezien. Baby Lasagna doet met zijn Rim Tim Tagi Dim een gooi naar de Songfestivalwinst. Maar wat betekenen zijn artiestennaam en songtitel eigenlijk? Wij vroegen het hem!

Baby Lasagna, de artiestennaam van Marko Purišić, stond afgelopen zaterdag op het podium tijdens Eurovision In Concert in Amsterdam. Voorafgaand aan deze preparty mochten we hem een aantal vragen stellen.

Betekenissen

Over zijn artiestennaam vertelt hij: ‘Ik liep met mijn verloofde langs de kust en was op zoek naar een supermarkt om een flesje water te kopen om een pijnstiller te nemen tegen de hoofdpijn. Ik zocht nog een naam voor een project en opeens viel de term Baby Lasagna in mijn hoofd, iets willekeurig en grappig.’

Ook vertelde de Kroatische artiest dat Rim Tim Tagi Dim, de titel van zijn song, geen betekenis heeft. Dit deuntje zat in zijn hoofd in een pauze tijdens het maken van het nummer.

Daarnaast spraken we onder andere met Baby Lasagna over dat zijn liedje in eerste instantie niet werd geselecteerd om deel te nemen aan de Kroatische preselectie.

Bekijk hier ons interview:

play

Advertentie