Noorwegen

NOORWEGEN

Noorwegen: deze ex-Songfestivaldeelnemer is astronaut bij Subwoolfer

Wie er onder de wolvenpakken zit, blijft voorlopig geheim. Maar dj Astronaut, die mee op het podium staat bij Noorse deelnemer Subwoolfer, heeft wel een gezicht gekregen. Een bekend dan nog! Het is TIX, de man die Noorwegen vorig jaar met Fallen Angel vertegenwoordigde op het Songfestival in Rotterdam.

UPDATE: het blijkt om een pr-stunt te gaan. TIX haalde een grapje uit met de media. Hij staat dus niet mee op het podium tijdens de Noorse act. TIX deelt wel de jurypunten uit in de grote finale.

Op sociale media gaan beelden rond waarop te zien is hoe TIX zijn astronautenhelm afzet. Er is geen twijfel mogelijk: het is inderdaad de Noorse deelnemer van 2021. Hij draagt zelfs zijn kenmerkende haarband.

TIX viel vorig jaar niet enkel op dankzij zijn act en outfit (waar hij trouwens de laatste Barbara Dex Award voor won, nvdr.), maar ook door zijn romance met Efendi, die voor Azerbeidzjan zong. De twee leken, al dan niet gespeeld, vlinders in de buik te voelen voor elkaar. Wat blijkt nu? Efendi is zowaar afgereisd naar Turijn en deelt op Instagram liefdevolle posts aan de zijde van, jawel, TIX. Al houden de twee het nogal mysterieus. De Noor koppelt duidelijk het aangename aan het nuttige.

Groot nieuws

In Noorwegen is de onthulling van TIX als de astronaut groot nieuws. Het blijft namelijk gissen wie er schuil gaat achter de wolven van Subwoolfer. Dj Astronaut staat trouwens gecrediteerd als componist en tekstschrijver van nummer Give That Wolf a Banana. Dat zou willen zeggen dat TIX mee achter het hele nummer zit.

Advertentie