Stockholm 2016

STOCKHOLM 2016

Samir & Viktor gaan stapje verder in ‘Melodifestivalen’

In de Friends Arena in Solna, nabij Stockholm, heeft men donderdag gerepeteerd voor de finale van Melodifestivalen.

Belofte maakt schuld voor Samir & Viktor die met Bada Nakna (naakt baden) de finale zaterdag afsluiten. Het duo plaatste zich vorige week voor de finale via de herkansingsronde en beloofde meer naakt indien ze zich zouden kwalificeren. Tijdens de repetitie bleek dat ze nog wat oefentijd nodig hebben voor hun ietwat aangepaste act.

play

 

De boxers van Samir en Viktor zijn niet de enige wijziging in de finale, ook Molly Sandén heeft haar outfit aangepast. De heren van Panetoz, die de show openen, zullen confetti gebruiken en ook het einde zal anders in beeld gebracht worden. Ook Oscar Zia en Robin Bengtsson zullen wat anders gefilmd worden. Zo zullen er meer close-ups zijn. Ace Wilder koos voor een andere achtergrondprojectie en SaRaHa’s optreden wordt verfraaid met vuurwerk. Hier kan je alle repetities van de twaalf finalisten volgen.

Naast de superintervalact waarover eerder al sprake maakte SVT ook bekend dat Måns Zelmerlöw samen met een kinderkoor een akoestische versie van Heroes zal brengen, gearrangeerd door Moh Denebi. In de act is er aandacht voor pestproblematiek. Zelmerlöw heeft overigens ook een verandering ondergaan. ‘Ik heb mijn baard laten afscheren en ben plotseling tien jaar jonger’, zo schreef hij op Instagram.

I just turned 10 years younger in 45 minutes. 🙂 #vasaskäggoff #haircut

A post shared by Måns Zelmerlöw (@manszelmerlow) on

Intussen kan je nog steeds stemmen in onze poll.

Advertentie