Slovenië

SLOVENIEFP-NONNL-SIDELIVERPOOL 2023PRE-PARTIES

Interview Joker Out: ‘Lied van Gustaph is verslavend!’

Op Eurovision in Concert in Amsterdam sprak Songfestival.be kort met de Sloveense mannen van Joker Out. Op de sociale media was al een tijdje te zien dat het goed klikt tussen de groepsleden en onze Belgische kandidaat Gustaph. Onze redactie polste naar het ontstaan van die fijne connectie en legde de band uit Slovenië op de rooster over hun staging in Liverpool.

Op de vraag wat hun verbroedering met Gustaph zo speciaal maakt, begint Joker Out spontaan Because of You te zingen. ‘Er zit iets verslavends in dat liedje. Je kan het niet meer uit je hoofd krijgen’, geven de bandleden toe. Onze Belgische kandidaat heeft trouwens ook een Engelstalige versie van het Sloveense lied Carpe Diem gemaakt, tot groot jolijt van de groep.

Over de staging in Liverpool blijft Joker Out op de oppervlakte: ‘We zullen op het podium staan’, grappen ze in eerste instantie. ‘Het zal een echt optreden van Joker Out zijn’, blijven ze toch vaag.

Opmerkelijk: een van de bandleden spreekt vlot een mondje Nederlands. Hij sluit ook af met een lieve boodschap in het Nederlands. Het volledige interview hieronder.

play

Advertentie