San Marino

SAN MARINOTEL AVIV 2019

‘Levensechte Ken-pop’ claimt dat hij kandidaat San Marino is

Binnen exact één week maakt de tv-omroep van staatje San Marino bekend wie zij naar Tel Aviv sturen. Het gaat om een ‘internationale artiest’. Sommigen zien daarin een verwijzing naar de flamboyante Rodrigo Alves. Die man had bijna gelijktijdig met San Marino aangekondigd dat hij wil zingen op het liedjesfestival. De man met ‘Levensechte Ken-pop’ als bijnaam, laat op sociale media uitschijnen dat hij inderdaad voor San Marino zal deelnemen.

‘Dromen komen uit! Door hard te werken, overgave, respect voor elkaar en liefde kunnen we onze dromen bereiken’, dat schrijft realityster Rodrigo Alves onder een foto op Instagram. Met daarbij de hashtags #sanmarino en #eurovision. Het is duidelijk: de man die al een heleboel schoonheidsoperaties achter de rug heeft, wil ons doen geloven dat hij voor San Marino zingt op het komende Songfestival.

Die bewuste foto, met de vlag van San Marino in het pas onthulde logo van het Songfestival 2019, staat ondertussen niet meer online. Via Instagram Stories gaat hij wel nog lekker door.

Roddels 

Waarheid of gewoonweg fantasie om aandacht te krijgen? De man draait zijn hand er namelijk niet voor om om een roddel over zichzelf te verspreiden. De omroep van San Marino zwijgt stil. Volgende week maandag volgt pas de persconferentie waarop we te weten komen wie zingt voor de staat. Rodrigo, Russische zangeres Daryanna Kraieva of toch weer Serhat?

Dat Alves wil zingen op het Songfestival, en liefst dat van 2019, schreven we hier onlangs al.

‘Menselijke Ken van Barbie’: ‘Binnenkort op Songfestival’

Advertentie