San Marino

SAN MARINOSTOCKHOLM 2016

San Marino: Serhat zingt discoversie ‘I Didn’t Know’ in Stockholm

De Turkse zanger gaat een uptempoversie zingen van zijn inzending voor San Marino. Ondanks het feit dat het originele nummer al 250.000 keer bekeken was op Youtube, besliste de omroep van San Marino de verandering door te voeren na reacties van fans en media.

Nee, San Marino zal geen nieuwe inzending kiezen zoals Malta. I Didn’t Know krijgt enkel een nieuw, dansbaar jasje. Serhat heeft verschillende versies van zijn liedje opgenomen en de discovversie werd onlangs al op Youtube gezet. Die kreeg betere kritieken in vergelijking met de originele versie, al wordt het nummer niet gezien als hoogvlieger door de bookmakers. Bij hen staat de ministaat helemaal onderaan in het klassement en ook veel fans zien de song niet hoog eindigen.

Gezien de originele versie al werd ingediend als officieel nummer om San Marino te vertegenwoordigen, werd een speciaal verzoek ingediend bij de EBU en de Reference Group van het songfestival om alsnog de discoversie te brengen op het songfestival. Dat verzoek werd afgelopen weekend goedgekeurd.

Bekijk hier de nieuwe versie van het nummer:

play

Voor de fans van de originele versie, die klinkt nog steeds zo:

https://www.youtube.com/watch?v=VEtJ8mWF8dE

Advertentie