Lissabon 2018

LISSABON 2018

Koonian giet alle ESF 2018-titels in een mash-up

In opdracht van Eurostory, een literair-journalistieke website over het Eurovisiesongfestival, maakte Koonian een mashup van alle 43 inzendingen van het Eurovisiesongfestival 2018.  

Wat zou er nu gebeuren moesten we alle titels van het Eurovisiesongfestival 2018 in één nummer steken? De jonge zanger Koonian aanvaardde de uitdaging van de literair-journalistieke website Eurostory en toverde het volgende resultaat tevoorschijn: een vrolijke mash-up die de essentie van het Eurovisiesongfestival 2018 vastlegt, What does it all mean?:

play

Camera- en regiewerk werd gedaan door Maurits Spijkerman, audiomixing door Max Otten.

Wie is Koonian nu eigenlijk?

Koonian werd geboren in 1990, volgde zijn artistieke opleiding aan het Koningstheater Academie voor Kunst en muziek en is een artiest die de grenzen van de muziek probeert te verleggen. Hij wordt omschreven als een unieke popartiest die dansbare popsongs maakt en produceert met een theatraal randje. Hij zorgt er ook altijd voor dat er in zijn popmuziek een soort van verhaal inzit. Een frisse mix van catchy popmelodieën en licht-poëtische gekkigheid, verteld als een hedendaags sprookje.

Zijn eigen nummers schrijft en (co-)produceert hij zelf, en daarnaast besteedt hij ook veel aandacht aan de manier waarop het verhaal zich manifesteert in andere artistieke aspecten. Vergezeld door zijn driemansformatie The Spaceboys brengt Koonian een mix van elektronische en akoestische muziek.

Meer informatie over Koonian vind je op zijn officiële website, zijn YouTube-kanaal en zijn Facebookpagina.

Advertentie