Lissabon 2018

LISSABON 2018

Songfestival.be in Lissabon: Dit mag je verwachten

Op zaterdag 28 april 2018 vertrekt een deel van de redactie van Songfestival.be naar Lissabon, om vanop de eerste rij verslag uit te brengen van alles over het komende Eurovisiesongfestival. Hieronder vind je een overzicht van wat je van ons mag verwachten.

Op onze website brengen we je natuurlijk het nieuws heet van de naald. We volgen alle repetities, met uiteraard bijzondere aandacht voor Sennek en Waylon, en brengen gedegen analyses en potentiële kansen. Daarvoor hebben we net als vorig jaar een praktisch overzichtsartikel per dag, zodat je in een oogwenk alle repetities kunt terugvinden. Ook al het andere nieuws (de finalisten, de startvolgorde en uiteindelijk de resultaten) vind je zo snel mogelijk hier terug.

Omdat het ook wat luchtiger mag, pakken we vanaf zondag 29 april ook uit met de rubriek De 10…, waarin we elke dag een verrassende blik werpen op de rijke Songfestivalgeschiedenis, telkens met een ander thema. Van de grootste diva’s naar de vreemdste talen, het passeert de komende weken allemaal de revue. Je mag ook weer enkele inhoudelijke analyse-artikelen van ons verwachten in aanloop naar de drie liveshows, maar daarover later meer.

Sociale media

Ook op sociale media zal Songfestival.be de komende weken niet weg te slaan zijn. Net als vorig jaar brengen redacteurs Jonathan en Philip je elke dag een overzicht van de afgelopen repetities in een uitzending op ons Facebookaccount. We zenden daar ook de tweede repetities van België en Nederland live uit. Volg ons alvast op Facebook. Op Twitter posten we zo snel mogelijk al onze repetitieverslagen en peilen we constant naar jullie meningen.

En op Instagram toont onze redacteur Jasper, die voor het eerst naar het Songfestival gaat, hoe het er achter de schermen aan toe gaat als journalist op de grootste muziekwedstrijd ter wereld. Volg zeker zijn posts en verhalen met de hashtag #jasperseerstekeer en ontdek het hele reilen en zeilen!

Volg ons de komende weken op Facebook, Twitter, Instagram en natuurlijk hier op Songfestival.be voor ál het nieuws over het Songfestival 2018!

Advertentie