Lissabon 2018

LISSABON 2018

Ticketverkoop Songfestival 2018 start op 30 november

Op donderdag 30 november gaat de eerste lading tickets voor de shows van het Songfestival 2018 in de Altice Arena, de nieuwe naam van de MEO Arena voor het Songfestival, (foto) in de verkoop.

Het gaat enkel nog om tickets voor de finale, maar in totaal wel al om drie verschillende shows. Er worden kaarten verkocht voor de generale repetitie op vrijdagavond 11 mei, die de jury’s bekijken om hun punten te geven, de repetitie op zaterdagnamiddag 12 mei en natuurlijk voor de liveshow zaterdagavond 12 mei. De prijzen variëren tussen 35 en 299 euro. Op donderdag 30 november om 11.00 uur stipt start de ticketverkoop op de website Blueticket.

Op een nog te bepalen datum in januari start ook de kaartenverkoop van de halve finales en hun respectievelijke repetities, tussen maandag 7 en donderdag 10 mei volgend jaar. In totaal zijn er ook 1700 tickets voor de zes avondshows (de drie liveshows plus de drie generale repetities de avonden voordien) exclusief toegekend aan de officiële fanclubs van het Songfestival, OGAE.

De vice-executive producer van het Songfestival 2018, Carla Bugalho, belooft alvast spektakels: ‘De RTP heeft het genoegen bekend te mogen maken dat de kaartenverkoop voor het allereerste Eurovisiesongfestival vanuit Portugal binnenkort start. We zullen drie uitstekende en onderscheidende shows hebben, en iedereen die nu geen ticket kan verkrijgen, krijgt daar snel andere mogelijkheden toe.’

Advertentie