Liverpool 2023

LIVERPOOL 2023

Lied Frankrijk bekend 19 februari

Het Franse lied voor het Songfestival in Liverpool wordt op 19 februari bekendgemaakt. In januari werd al duidelijk dat zangeres La Zarra via een interne selectie gekozen was om Frankrijk te vertegenwoordigen. Nu lijkt haar lied ook klaar om aan de wereld voorgesteld te worden. Volgens de producers wordt het een verrassende mix van verschillende genres die de zangeres nog nooit eerder bracht.

De Franse popzangeres, die in Canada opgroeide, liet zich alvast lyrisch uit over haar deelname. Zelf is Fatima Zahra Hafdi (haar echte naam nvdr.) ook een grote Songfestivalfan. ‘Mijn moeder heeft mij grootgebracht met L’Oiseau et l’enfant van Marie Myriam. Wie had ooit kunnen denken dat ik zelf ook aan deze mythische wedstrijd zou deelnemen?’ klinkt het op haar Instagrampagina.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @la_zarra

Mysterieuze verschijning

In tegenstelling tot andere jaren dus geen voorrondes of nationale finale in Frankrijk. De Franse delegatie maakt zich sterk met La Zarra de ideale kandidaat voor Liverpool in huis te hebben.

‘Vanaf onze eerste ontmoeting waren we overtuigd! Ze is mysterieus, inspirerend en charismatisch. La Zarra is een iconische artieste wiens stem ons doorheen de verschillende muziektijdperken meevoert. Het is voor ons een eer om deze artieste te mogen verwelkomen in de Eurovision-familie’

(Alexandra Redde-Amiel, hoofd van de Franse delegatie)

Het nummer van La Zarra wordt dus op 19 februari bekendgemaakt. Ondertussen kun je hieronder genieten van één van haar grootste hits: Tu t’en iras. De videoclip werd maar liefst achttien miljoen keer bekeken. Een artieste om in de gaten te houden als je het ons vraagt!

play

Advertentie