Malmö 2024

MALMO 2024MALMO 2024 INFO

Songfestival 2024 in Malmö: Dit brengt Songfestival.be

Vandaag, op zaterdag 27 april, starten in Malmö de repetities voor het komende Eurovisiesongfestival. Over een goede twee weken weten we welk land de 68e editie op zijn naam mag schrijven. Dit mag je in die periode van ons verwachten.

Repetities

Elke avond rond 19.00 uur brengen we je op onze site een handig overzichtsartikel met de laatste updates over de repetities. Natuurlijk besteden we bijzondere aandacht aan onze eigen Mustii en aan Joost Klein.

Een écht uitgesproken favoriet voor de overwinning is er tot dusver niet en alles valt of staat dus met wat er nu gaat gebeuren. Vanaf vandaag houden we dan ook de evoluties en verschuivingen bij de wedkantoren nauwlettend in het oog, met dagelijkse bookmakerupdates.

Malmö Live

Vanaf maandag 6 mei brengen we je ook het nieuws vanop de plek waar het allemaal gebeurt. Onze redacteurs Jonathan en later ook Sven en Arne zitten dan op de eerste rij in het perscentrum in Malmö en houden je op de site en onze socials op de hoogte van het reilen en zeilen voor en achter de schermen.

Op diezelfde dag gaat onze verslaggeving in een stroomversnelling. Naast de Facebook Lives houden we dit jaar ook uitzendingen op ons Instagramkanaal. Enkele redacteurs blikken doorheen de week met opvallende gasten vooruit én terug op de liveshows. Afspraak vanaf maandag 6 mei omstreeks 19.30 uur.

Natuurlijk lees je ook op onze site als eerste alle resultaten en analyses zodra die worden bekendgemaakt tijdens en na de liveshows.

Voorspel en win!

Jullie krijgen opnieuw de kans om zo actief mogelijk mee te stemmen. Naast de gebruikelijke scoreformulieren kunnen onze lezers ook hun gok wagen op de resultaten van het komende Songfestival. En daarmee vallen mooie prijzen te winnen, van cd’s tot concerttickets.

We organiseren ook een nieuwe editie van de You’re a Vision Award waarin we op zoek gaan naar de meest opmerkelijke outfit die op de Songfestivalbühne gedragen wordt. Houd zeker onze site en socials in de gaten!

Advertentie