Malmö 2024

MALMO 2024

Ticketverkoop Songfestival 2024 start 28 november

Op donderdag 28 november om 10.00 uur Belgische tijd start de ticketverkoop voor het aankomende Eurovisiesongfestival in Malmö. Er zijn tickets te koop voor negen shows.

Tickets zijn te koop via ticketmaster.se. Er is een account nodig, ongeacht het land waar je woont. Geen nood: dit account is al aan te maken, zodat je op dinsdag 28 november gelijk klaar kunt zitten!

Negen shows

In totaal zijn er voor negen shows toegangsplekken te verkrijgen. Naast de twee live halve finales en de live finale is het ook weer mogelijk om per show de Evening Preview en de Afternoon Preview te bezoeken. Deze waren tot de afgelopen editie van het festival bekend als respectievelijk de Jury Show en Family Show. Als toeschouwer zie je tijdens deze avond- en middagedities voorafgaand aan de live uitvoering een volledige show, de puntentelling is echter fictief.

Eerste halve finale

  • Maandag 6 mei: Evening Preview
  • Dinsdag 7 mei: Afternoon Preview
  • Dinsdag 7 mei: Live TV Show

Tweede halve finale

  • Woensdag 8 mei: Evening Preview 
  • Donderdag 9 mei: Afternoon Preview
  • Donderdag 9 mei: Live TV Show

Finale:

  • Vrijdag 10 mei: Evening Preview
  • Zaterdag 11 mei: Afternoon Preview
  • Zaterdag 11 mei: Live TV Show

Prijzen tickets Songfestival 2024

De ticketprijzen starten bij een bedrag van 145 Zweedse Kronen, omgerekend bijna € 13,- voor de preview shows van de halve finales. Duurste tickets voor deze shows komen uit op zo’n € 70,-. Wil je bij de live tv-uitvoering van de halve finales aanwezig zijn? Dan betaal je tussen € 46,- en € 211,-.

Voor de preview shows van de finale mag je tussen € 13,- en € 211,- neerleggen. Voor de live finale variëren de prijzen van zo’n € 75,- tot € 334,-.

Let op: de prijzen zijn gebaseerd op de huidige wisselkoers.

Verschillen ten opzichte van Liverpool 2023

De verkoop van tickets voor het Songfestival 2024 start dus veel eerder dan de ticketverkoop voor het Songfestival van dit jaar in Liverpool. Kaarten voor de editie van afgelopen mei, waren pas vanaf maart te bemachtigen.

Ook de prijzen verschillen ten opzichte van de editie in 2023. Indien je in Liverpool aanwezig wilde zijn, betaalde je € 33,- tot € 327,- per kaartje voor de halve finaleshows. Voor de finaleshows betaalde je zo’n € 90,- tot € 428,- per kaartje.

Advertentie