Pre-parties

PRE-PARTIES

‘Eurovision in Concert’ komt terug op 9 april

Eindelijk komt er dit jaar nog eens een Eurovision in Concert in Amsterdam, om ons op te warmen voor het Eurovisiesongfestival in Turijn in mei. Twee keer werd de Nederlandse preparty uitgesteld, op zaterdag 9 april is het weer zover.

Tickets die gekocht waren voor de editie van 2020 of 2021, zijn nu geldig voor de editie van dit jaar. De organisatie stuurt nog een mail naar alle mensen die tickets in hun bezit hebben. Er kunnen via Ticketmaster ook weer tickets gekocht worden, deze kosten per stuk € 52,50. Alle tickets zijn staantickets.

Er zijn ook al namen vastgelegd door de organisatie, alleen zijn er nog geen officieel vrijgegeven. Voor het concert van 2020, dat Cornald Maas en Edsilia Rombley zouden presenteren, waren Hooverphonic en Victoria bevestigd voordat alles geannuleerd moest worden. Even afwachten of zij dit jaar alsnog van de partij zullen zijn. De deuren van AFAS Live gaan op 9 april open om 18.30 uur, een uur later begint een voorprogramma van een half uur en van 20.00 uur tot ongeveer 23.00 uur gaat Eurovision in Concert editie 2022 door.

Advertentie