Pre-parties

PRE-PARTIES

Hooverphonic komt naar ‘Eurovision in Concert 2020’

Hooverphonic, de groep die in 2020 voor België naar het Eurovisiesongfestival in Rotterdam gaat, is de eerste bevestigde deelnemer van Eurovision in Concert 2020.

Het inmiddels jaarlijks terugkerende evenement in Amsterdam geldt als de grootste preparty van het Songfestivalseizoen, met niet alleen een paar duizend fans, maar ook het leeuwendeel van de deelnemers voor het komende Songfestival dat naar de Nederlandse hoofdstad afzakt. De organisatie achter Eurovision in Concert maakte het nieuws bekend via sociale media. Tickets voor de preparty zijn via deze link te koop.

Hooverphonic is de eerste bevestigde deelnemer voor de editie van 2020. Een grote verrassing is dat niet, want op het moment van publicatie hebben slechts twee landen hun kandidaten voor Rotterdam al bekendgemaakt. Voor ons is het dus Hooverphonic, voor Spanje doet de zanger Blas Cantó mee.

Sinds de bekendmaking van de Belgische kandidaat is het weer wat stiller geworden voor de groep. Vorige maand berichtten we al dat het lied voor het ESF klaar is in een demoversie waar nu aan gesleuteld wordt. In februari volgend jaar wordt het lied publiek gemaakt. Wanneer en hoe precies is nog niet bekend.

Advertentie