Pre-parties

PRE-PARTIESMALMO 2024

Mustii brengt Songfestivalinzending voor het eerst live

Before the Party’s Over, het nummer waarmee Mustii ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Malmö, werd op zaterdag 30 maart voor de allereerste keer live ten berde gebracht. De zanger gaf een optreden tijdens PrePartyES in Madrid, de allereerste officiële preparty van dit seizoen.

Maar liefst 28 van de 37 deelnemende landen tekenden present op het feestje in Spanje, dat al van start ging op donderdag 28 maart. Zij werden vrijdagavond verwelkomd tijdens de vlaggenparade, waarna de fans getrakteerd werden op optredens van onder meer Go_A (Oekraïne 2021), Tamta (Cyprus 2019) en Kati Wolf (Hongarije 2011). De deelnemers van dit jaar kwamen gisteravond aan de bak. Mustii mocht als 23e optreden en liet voor de eerste keer zijn Songfestivallied Before the Party’s Over live los op het publiek.

play

Positieve reacties

Thomas Mustin, de echte naam van de zanger, haalde alles uit de kast, stripact inclusief, om het publiek in Madrid op te zwepen. Eerder op de dag had de zanger via Instagram opgeroepen om het refrein van het nummer luidkeels mee te zingen, wat effectief ook gebeurde.

‘Ik nodig jullie uit om vanavond mijn koor te zijn!’

Instagram @mustiimusic

Het optreden van Mustii wordt alvast erg gesmaakt. Op diverse kanalen wordt er met complimenten gestrooid over de live performance van de Brusselse artiest. ‘Hij zingt live even goed als in de studioversie’ en ‘Dit zou zomaar eens de jurywinnaar kunnen worden’, lezen we onder andere.

Heel wat preparties

Zoals we eerder al schreven vinden er dit jaar een hele reeks aan preparties plaats. Volgende week zaterdag, op 6 april, treedt onze Belgische kandidaat opnieuw op in Spanje, tijdens de Barcelona Eurovision Party. Meer info over dit feestje vind je hier. Kan je er niet bij zijn? Dan kan je nog in volgende steden terecht voor een Eurovision Preparty.

 

 

 

 

Advertentie