Pre-parties

PRE-PARTIES

Ticketverkoop ‘Eurovision in Concert 2020’ gestart

Vanaf vandaag kun je kaartjes bestellen voor Eurovision in Concert 2020. De twaalfde editie van de grootste pre-party van het Songfestivaljaar gaat opnieuw door in AFAS Live in Amsterdam.

Met het Eurovisiesongfestival in Rotterdam op 12, 14 en 16 mei, was het lange tijd de vraag of Eurovision in Concert volgend jaar ook plaats zou vinden. Dit jaar werd Israel Calling, de Israëlische pre-party met ook gebruikelijk een rist artiesten uit deelnemende landen, nog geschrapt omdat het ESF in Tel Aviv plaatsvond.

Graadmeter voor succes

De organisatie achter Eurovision in Concert besloot om de editie van 2020 toch te laten doorgaan. Zet alvast zaterdag 4 april in je agenda, want op die dag zal naar goede gewoonte het leeuwendeel van de kandidaten voor het 65e Songfestival alvast present tekenen op Nederlandse bodem. Voor velen is het hun eerste grote live optreden, en algemeen wordt de pre-party beschouwd als een eerste graadmeter voor succes op het Songfestivalpodium. Het is nog niet bekend of Hooverphonic, de Belgische kandidaat voor 2020, aanwezig zal zijn.

Tickets zijn verkrijgbaar via deze website. Een standaardkaartje kost 49,50 euro en is inclusief servicekosten. Voor enkele euro’s meer koop je een collector’s ticket met sleutelkoord waardoor je het als blijvend souvenir kunt houden. Daarnaast is het is ook mogelijk om je een aanvullende annuleringsverzekering aan te schaffen.

Advertentie