Servië

SERVIESTOCKHOLM 2016

Sanja Vučič zingt voor Servië

RTS, de omroep van Servië, heeft eindelijk meer informatie bekend gemaakt over hun inzending voor het Eurovisiesongfestival in Zweden. 12 maart onthullen ze de naam van de artiest die voor Servië zal zingen én hun song. Uiteindelijk lekte de naam van Sanja Vučič uit en bevestigde RTS haar deelname

Donderdagavond om 21u00 kunnen we kijken naar Serbia’s Song For Europe. Dragan Ilic zegt dat Servië een nieuw, onbekend talent naar Zweden zal sturen. Nu de naam van Sanja lekte is nog enkel wachten op de song. Dat de Servische kandidaat voor Stockholm intern zou aangeduid worden, was al langer bekend. Verder bleef het muisstil rond de inzending.

De bekendmaking stond oorspronkelijk op de planning voor 10 maart, maar werd verschoven. Vučič is de zangeres van de band ZAA, maar zakt als soloartieste af naar Stockholm. Op 12 maart onthullen ze dus de song. Eurovision.tv maakte alvast de titel bekend: Goodbye.

Vorig jaar haalde fanfavoriet Bojana Stamenov de finale van het festival in Wenen met haar vlotte dance-song Beauty Never Lies.

Advertentie