Top 250 2020

TOP 250 2020

Stem nu mee voor de ESC Top 250

Wat was 2020 een vreemd jaar voor ons allemaal. Iedereen is toe aan leuk nieuws en laat dat nu toevallig vandaag gebeuren. Vanaf vandaag 9 november 12.00 uur tot en met 6 december 23.59 uur kun je jouw tien favoriete nummers van het Eurovisiesongfestival oplijsten en insturen. De volledige ESC Top 250 zal worden uitgezonden 31 december op ESC Radio.

Voor de vierde keer mogen wij van Songfestival.be dit mooie event in goede banen leiden. Vorig jaar kregen we een record aantal stemmen en dat willen we dit jaar natuurlijk opnieuw verbreken. Daarom zijn er dit jaar vier weken waarin kan gestemd worden op jouw favoriete nummers. De link om te stemmen vind je onderaan dit artikel maar voor je op deze gaat klikken, zijn er nog een paar belangrijke punten die we jullie willen meegeven.

Hoe werkt de stemming?

Allereerst moet je inloggen met een geldig account om op de pagina te geraken. Stemmen kan je door gebruik te maken van de verschillende zoekfuncties. Je kan vrij zoeken in het systeem en eens je je favoriete nummer gevonden hebt, klik je op bevestigen en het nummer komt daarop automatisch op de eerstvolgende vrije plaats in je top tien bovenaan het scherm. Mocht je nu per ongeluk de nummers in een verkeerde volgorde gezet hebben, dan is er geen reden tot paniek! Je kan ze achteraf nog van plaats wisselen door op de titel van het nummer te gaan staan en dat te verslepen naar de correcte plaats. Pas als je echt tevreden bent met je persoonlijke lijst klik je op versturen. Wat nog leuker is om je lijst te delen met iedereen. Post dit via sociale media en vergeet ons niet te taggen en de hashtag #ESC250 te gebruiken!

Stemmen kan maar 1 keer

Zorg dat je zeker bent van de tien nummers die je gekozen hebt, want na het insturen kan je niets meer aanpassen en ook niet opnieuw meer stemmen.

Liedjes uit 2020

We hebben het in onze vorige artikels al gemeld maar we willen nog eens benadrukken dat er ook kan gestemd worden op de liedjes die hadden moeten deelnemen aan het Songfestival 2020.

Onbetwiste nummer een

Van de elf edities ESC Top 250 stond Loreen niet minder dan acht keer helemaal bovenaan in de lijst. Dat wil zeggen dat ze sinds haar overwinning in 2012 al elk jaar jullie nummer een is. Gunnen jullie haar een negende overwinning of kiezen jullie dit jaar toch voor iemand anders? Dit bepalen jullie dus denk goed na over die tien nummers die je in de lijst stemt. We merken dat de stemmen elk jaar dichter en dichter bij elkaar liggen, dus alles kan!

Vier samen met ons de ESC Top 250

Voor velen van ons zal 31 december anders zijn dan voorbije jaren en zijn we misschien wel genoodzaakt om thuis te blijven. Geen nood want vanaf 11.00 uur in de ochtend tot (ongeveer) 23.30 uur zijn wij bij jou met de ESC Top 250. Praat lekker met ons mee op Twitter met de hashtag #ESC250 en haal herinneringen op aan alle nummers die voorbij komen. Zo komen we toch allemaal nog een beetje bij elkaar en sluiten we dit toch wel bijzondere jaar af met dat wat ons allemaal blij maakt: muziek uit 64 jaar Eurovisiesongfestival.

STEMMEN DOE JE HIER

Advertentie