You’re A Vision

YOU’RE A VISION

Finland wint ‘You’re A Vision Award 2023’ voor meest opvallende Songfestivaloutfit

Finland wint de tweede You’re A Vision Award. Volgens de Songfestivalfans droeg deelnemer Käärijä de meest opvallende outfit op het voorbije Songfestival. De You’re A Vision Award zet inspirerende diversiteit en creativiteit op het Songfestival in de bloemetjes.

Op het Songfestival in Liverpool moest Finland met Cha Cha Cha nipt de duimen leggen voor Zweden. Bij de stemming voor de You’re A Vision Award 2023 had Käärijä géén concurrentie. Zijn opvallende groene ‘bolero vest’ kreeg de meeste stemmen. Let 3 uit Kroatië werd tweede, Gustaph uit België pakt brons.

De top drie:

  1. Finland
  2. Kroatië
  3. België

De You’re A Vision Award bekroont de opvallendste outfit op het Songfestival. Dat doen we om de creativiteit en diversiteit van de liedjeswedstrijd te vieren. De award gaat elk jaar naar de kandidaat die jou, dankzij de outfit die de artiest droeg, opgevallen is. Wat nu net opvallend is, dat bepalen de stemmers zelf. Dat kan gaan van een bloedmooi, maar eenvoudig kostuum tot een vuurspuwende jurk. Welke outfit is jou bijgebleven, wie liep in de kijker? Dáár draait de You’re A Vision Award om.

play

Advertentie