Algemeen

ALGEMEEN

Israëlische omroep al op zoek naar presentatrice voor Songfestival 2019

Alhoewel het momenteel (nog) niet zeker is dat het Eurovisiesongfestival van volgend jaar zal gehouden worden in Israël, is de omroep van dat land toch al op zoek naar een presentatrice om de drie shows aan elkaar te praten. Omroep Kan deed steractrice Gal Gadot een voorstel, maar de hoofdrolspeelster uit Wonder Woman heeft het volgend jaar waarschijnlijk te druk.

Populaire nieuwswebsite Ynet pakte uit met het nieuws dat Israëlische omroep Kan graag Gal Gadot als presentatrice voor het Songfestival van 2019 wil. De omroep bevestigde dat ze Gadot een voorstel hebben gedaan. Actrice en model Gal Gadot is op dit moment een van de meest succesvolle Israëlische sterren en heeft het ook in het buitenland gemaakt. Ze speelde de hoofdrol in Wonder Woman en volgend jaar komt er een vervolg uit. Het is waarschijnlijk daarom dat Gal (nog) geen ‘ja’ gezegd heeft om gastvrouw van het volgende Songfestival te zijn. Ze heeft namelijk een druk en strak schema.

Bar Refaeli of Dana International als gastvrouwen? 

De kans lijkt dus eerder klein dat we Gal Gadot op het festival zullen zien. In de Israëlische media duiken daarom de namen op van model Bar Refaeli, Assi Azar en Rotem Sela (Assia en Rotem zijn de presentatoren van de nationale voorronde) en Ex-Songfestivalwinnares Dana International als mogelijke presentatoren. Met die laatste zouden zelfs al gesprekken lopen over een rol in de shows.

 

Advertentie