Algemeen

ALGEMEEN

Nieuwe datum: ‘Het Grote Songfestivalfeest’ op 17 november in Ziggo Dome

Songfestivalfans kunnen op 17 november 2022 hun hartje ophalen tijdens Het Grote Songfestivalfeest! De organisatie zocht en vond een nieuwe datum voor dit concert vol met Songfestivalartiesten. Plaats van het gebeuren is nog steeds de Ziggo Dome in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.

Wegens een verstrenging van de coronamaatregelen in Nederland, werd het concert vorig jaar geannuleerd. De organisatie onderzocht de mogelijkheid om het event te verplaatsen naar een avond in 2022. Met succes, want donderdagavond 17 november 2022 is de nieuwe datum van de tweede editie van het grootste Songfestivalfeest ooit. Plaats van afspraak: de Ziggo Dome in Amsterdam.

Tickets 2021 blijven geldig

Tickets gekocht voor het geannuleerde feest in 2021 zijn automatisch geldig op deze nieuwe datum. Voor twijfelaars is er goed nieuws: er zijn nog tickets te koop voor Het Grote Songfestivalfeest 2022. Het is nu in spanning afwachten welke artiesten ook dit jaar van de partij zijn. Het zou best kunnen dat de aangekondigde line-up van 2021 hier en daar nog veranderde.

Deze artiesten komen al zeker optreden: 

Kalush Orchestra, Sam Ryder, S10, Antique, Subwoolfer, Lordi, Sandra Kim, Helena Paparizou, The Roop, Michael Schulte, OG3NE, TIX, Stefania, Efendi, Jamala, Senhit, Herreys, Sheldon Riley, Gjon’s Tears, Go_A, Netta, Frizzle Sizzle, KEiiNO, Carola, Lenny Kuhr, Alexander Rybak, Loreen, Johnny Logan, Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw én Duncan Laurence. (laatste update 26/10)

De bekendmaking van de artiesten was te volgen via Instagram. Ondertussen is het lijstje met namen helemaal compleet.

Zo ging het er aan toe tijdens de eerste editie in 2019:

play

Advertentie