Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERSALGEMEEN

‘Het Grote Songfestivalfeest’ keert terug op 9 december 2021

Op veler verzoek komt Het Grote Songfestivalfeest terug naar de Ziggo Dome in Nederland! Na het enorme succes van het Songfestivalfeest in 2019, vindt op donderdag 9 december 2021 de tweede editie plaats van het grootste Songfestivalfeest ooit in de Ziggo Dome in Amsterdam. Sandra Kim en Loreen zijn alvast van de partij. Tickets zijn al te koop.

Bij de eerste editie stonden meer dan dertig internationale deelnemers op het podium en werden toegezongen door duizenden fans. Op 9 december 2021 krijgen zij opnieuw de kans hun favoriete artiesten te aanschouwen tijdens de tweede editie van Het Grote Songfestivalfeest. Nooit eerder traden zoveel oud-Songfestivalwinnaars op tijdens één avond. De kaartverkoop start 12 mei om 14.00 uur via Ticketmaster.

Deze artiesten zijn van de partij

Hebben al toegezegd: Brotherhood of Man, Carola, Eleni Foureira, Johnny Logan, KEiiNO, Kristian Kostov, Lenny Kuhr, Loreen, Marija Serifovic, Netta Barzilai, Sandra Kim en Verka Serduchka. De organisatie lost binnenkort meer namen. Dankzij de video hieronder kan je de sfeer van 2019 nog eens opsnuiven:

play

Hooverphonic is onze Songfestivalkandidaat van 2021. Ontdek dankzij alle verhalen in ons boek ’65 jaar België op het Songfestival’ hoe het de andere deelnemers is vergaan. Koop het via deze link.

Advertentie