Algemeen

ALGEMEEN

Songfestival.be-quiz van 20 april toch opnieuw in de namiddag

In tegenstelling tot wat we eerder communiceerden wordt de 5e Songfestival.be-quiz toch opnieuw in de namiddag gehouden. De deuren gaan open om 14.00 uur, de quiz start om 14.30 uur stipt. Je kan nog steeds inschrijven. Er is trouwens goed nieuws voor zij die na de quiz gaan dansen op het Songfestivalfeestje in Brussel.

Binnen exact één maand, op 20 april, komen we weer samen in de Sint-Lutgardisschool Campus KVO (Bredabaan 814a, 2170 Merksem) om gezellig te quizzen!

Alle teams spelen voor de hoofdprijs: vier tickets voor het Cupidon Tour-concert van Slimane, de Franse Songfestivalkandidaat van dit jaar. Het concert gaat door op zaterdag 25 mei 2024 in Vorst Nationaal.

Laatste plaatsjes 

Onze zaal raakt stilaan vol, maar er zijn nog enkele quiztafels beschikbaar. Teams mogen uit maximum vier personen bestaan. Bedenk alvast een leuke ploegnaam!

Onderaan dit artikel kan je je inschrijven voor onze quiz. De deelnameprijs bedraagt zeven euro per persoon. Hiermee steun je de vzw achter deze website.

Eerst quizzen, dan dansen 

Oorspronkelijk zou onze quiz voor de allereerste keer ’s avonds plaatsvinden. Maar omdat wij onze quizteams de kans willen geven om ook te gaan dansen op The Euro Party in Brussel, houden we de quiz toch weer in de namiddag. Wie al ingeschreven is, werd hier via mail over gecontacteerd.

Gratis drankje op The Euro Party

Het Songfestivalfeestje in Brussel start om 22.00 uur in de Jungle Bar. Je kan The Euro Party dus perfect combineren met onze quiz.

Wie deelneemt aan onze quiz, krijgt aan de ingang van The Euro Party een gratis tombolaticketje én een drankje van het huis.

Schrijf je in voor onze quiz:

Advertentie