Algemeen

ALGEMEEN

Voorspel top tien finale en win ons boek!

Vanavond is het zover: de finale van het Songfestival 2021. Heb je al een idee welke tien landen de top tien kunnen behalen? Waag dan gerust een gok in onze poll! Uit alle topantwoorden verloten we een exemplaar van het boek 65 jaar België op het Songfestival, van Jonathan Hendrickx en Jasper Van Biesen.

Vink hieronder de tien landen van je keuze aan en geef ons een e-mailadres op. Deel nadien je antwoorden en/of dit artikel op sociale media (Facebook, Twitter of Instagram) en tag Songfestival.be. We aanvaarden enkel antwoorden tot en met zaterdag 22 mei 2021, 21.00 uur stipt. Opgelet: enkel mensen met een adres in België kunnen aan de wedstrijd deelnemen. Uit alle personen die het hoogst aantal finalisten correct voorspellen, loten we willekeurig een naam. Enkel de winnaar wordt door ons persoonlijk gecontacteerd, en dat na afloop van de finale.

Val je buiten de prijzen? Je kunt het boek natuurlijk ook zelf in huis halen, en zo alle verhalen van 65 jaar België op het Songfestival ontrafelen. Koop het via deze link.

Advertentie