DSVS 2016

DSVS 2016

DSVS: Maak hier jouw rangschikking van week 2

De afgelopen drie dagen hebben onze experts de liedjes uit de eerste helft van de eerste halve finale beoordeeld. En nu is het aan jou!

Onze experts hebben ons ook hun rangschikking doorgestuurd, waardoor we al een complete juryrangschikking hebben. Die telt voor 50% mee in de totale einduitslag. De overige helft komt van jouw rangschikking. Onderaan dit artikel kun je zelf je lijstje maken van alle inzendingen die deze week gerecenseerd zijn. Alle rangschikkingen die we van onze lezers ontvangen, worden samengevoegd. Zo krijgen we de rangschikking van het publiek.

De rangschikkingen van jury en publiek worden samengevoegd, en de top-2 van het totale klassement stoot door naar de finale, in de zesde en laatste week van DSVS. Bij een eventueel ex aequo zal jullie rangschikking de doorslag geven.

Je hebt tot morgenavond 23.59 uur om jouw geldige rangschikking te maken. Zondag maken we de twee finalisten van deze week bekend. De overige resultaten blijven een goedbewaard geheim tot na de finaleweek, waarna alle resultaten per week én per expert zullen worden vrijgegeven.

Alle liedjes van deze week op een rij:

play

Stemmen doe je hieronder! Bij Comment hoef je niets in te vullen.


Advertentie