DSVS 2016

DSVS 2016

DSVS: stem voor jouw winnaar!

De afgelopen dagen hebben onze experts de liedjes die in de finale van De Stem van Songfestival.be staan. En nu is het weer aan jou! Bepaal mee de winnaar.

Onze experts hebben ons ook hun rangschikking doorgestuurd, waardoor we al een complete juryrangschikking hebben. Die telt voor 50% mee in de totale einduitslag. De overige helft komt van jouw rangschikking. Onderaan dit artikel kun je zelf je lijstje maken van alle inzendingen die deze week gerecenseerd zijn. Alle rangschikkingen die we van onze lezers ontvangen, worden samengevoegd. Zo krijgen we de rangschikking van het publiek.

Daarop worden de rangschikkingen van jury en publiek samengevoegd, en kennen we de winnaar van DSVS. Bij een eventueel ex aequo zal jullie rangschikking de doorslag geven. Zo komen we uiteindelijk te weten wie volgens onze experts én lezers het komende songfestival in Stockholm moet winnen.

Je hebt tot morgenavond 23.59 uur om jouw geldige rangschikking te maken. Zondag maken we de grote winnaar bekend.

Stemmen doe je via deze link. Australië, Azerbeidzjan, België, Bulgarije, Cyprus, Frankrijk, Litouwen, Nederland, Rusland en Spanje zijn nog in de race! Bij Comments hoef je niets in te vullen.

Advertentie