Eurosong 2023

EUROSONG 2023

Koop hier je tickets voor finale ‘Eurosong 2023’

De VRT en Ticketlive zijn gestart met de verkoop van kaartjes voor de finale van Eurosong 2023, de Belgische voorronde voor het komende Eurovisiesongfestival in het Britse Liverpool.

Zoals we al schreven gaat de finale door op zaterdag 14 januari vanuit Paleis 12 in Brussel, met zeven kandidaten. Nu start ook de kaartverkoop, en wel via deze link. Voor achttien euro heb je een staan- of zitplek in de Brusselse muziekarena (prijzen geldig op het moment van publicatie).

Zeven finalisten

Tijdens de grote finale nemen zeven kandidaten het tegen elkaar op. Ameerah, Chérine, gala dragot, Gustaph, Hunter Falls, Loredana en The Starlings zullen alles in de strijd moeten gooien om zowel het publiek als de vakjury te overtuigen en zo het felbegeerde ticket richting Liverpool in de wacht te slepen. Meer over de zeven kanshebbers lees je hier.

Peter Van de Veire

Net zoals in 2014 en 2016 neemt Peter Van de Veire ook volgend jaar de honneurs waar als gastheer van Eurosong 2023. De radiopresentator heeft er alvast ongelofelijk veel zin in en belooft dat het spektakel een niet te missen avond met internationale gasten wordt.

‘We hebben nog nooit zo’n groot Eurosong-feest gehad. Dit is het ideale moment om met je vriendengroep, collega’s of hobbyclub een geweldige nieuwjaarsreceptie te beleven. De zeven kandidaten trakteren je op fantastische optredens en nadien is er een onvergetelijke afterparty met de beste muziek van het Eurovisiesongfestival.’

Afterparty by MNM

Op zaterdag 14 januari gaan de deuren open vanaf 19.00 uur. De liveshow op Eén gaat tussen 20.15 en 21.50 uur op antenne. Nadien is er nog een MNM-afterparty, ‘vol verrassingsacts’ luidt het in het persbericht van de VRT. Meer details ontbreken momenteel nog. Wil jij er bij zijn? Bestel dan tijdig je ticket via deze link.

Advertentie