Eurosong 2016

EUROSONG 2016

‘Eurosong’-deelnemer Adil brengt nieuwe single ‘Repeat’ uit

Adil Aarab, dit jaar nog één van de kandidaten in Eurosong 2016, zit niet stil. Met Repeat (That Summer) brengt hij een nieuw nummer uit. Er zit zelfs een E.P. aan te komen van de jongeman!

Rond Amaryllis Uitterlinden, Astrid en Tom Frantzis werd het behoorlijk stil na hun deelname aan de Vlaamse voorronde voor het songfestival van 2016. Adil is muziek blijven uitbrengen. Na zijn Eurosong-inzending In Our Nature en de bij Sony Music uitgebrachte single Take Me With You is het nu tijd voor Repeat, een ode aan afgelopen zomer.

Adil: ‘Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe single. Het nummer komt op het juiste moment. Na een lange zomer, die nog iets langer had mogen duren. ‘I can’t let go of that summer wrapped in gold.’ -dat spreekt voor zich. Zo heeft iedereen de warmte van de zomer nog een beetje mee in de auto, op de bus, in de trein … ook als het straks écht koud wordt.’

Na Eurosong trok Adil naar Londen om er aan nieuwe liedjes te werken. In de muziekstudio werkte hij hard aan zijn stem en bereidde er het nieuwe nummer Repeat voor. Binnenkort mogen we nog meer nieuw werk van hem verwachten, want er komt een E.P. uit van Adil.

Je kan Repeat downloaden via iTunes of streamen via bijvoorbeeld Deezer. Adil nam ook een videoclip op voor zijn nieuwe single.

play

Advertentie