Eurovisite

EUROVISITE

Songfestival.be pakt uit met podcastreeks ‘Eurovisite’

Op vrijdag 7 februari verschijnt de eerste aflevering van Eurovisite, de eerste podcast van Songfestival.be. In de reeks doorkruisen redacteurs Jasper Van Biesen en Jonathan Hendrickx heel Vlaanderen om bij ex-Belgische Songfestivalkandidaten aan te kloppen en bij hen thuis te praten over hun ervaringen.

In elke aflevering staat één gewezen Eurovisiedeelnemer van ons land centraal. Hij of zij vertelt telkens uitvoerig over het parcours dat leidde naar een voorronde als Eurosong en/of uiteindelijk het grote Songfestival, en uiteraard wordt er ook stilgestaan bij het leven na ’s werelds grootste muziekwedstrijd. Jasper en Jonathan willen daarbij telkens ontdekken wat niet op Wikipedia te vinden is: de leuke weetjes, de schandalen en de emoties. In dit eerste seizoen gaan ze langs bij artiesten die voor de Vlaamse omroep naar het festival geweest zijn.

Voordeur als tipje van de sluier 

Welke kandidaten we konden strikken, blijft zolang mogelijk een goed bewaard geheim. Via onze sociale media geven we telkens enkele tips: op maandag plaatsen we een foto of filmpje bij de voordeur van de kandidaat in kwestie, en op woensdag delen we alvast een spraakmakende quote. Iedere vrijdag is er dan een verse aflevering van Eurovisite, waarbij het volledige interview via verschillende kanalen integraal te beluisteren zal zijn.

Eurovisite is er dus vanaf maandag 3 februari op onze socialemedia-accounts, en vanaf vrijdag 7 februari elke vrijdag op Songfestival.be en de voornaamste podcastapps.

Advertentie