EX-DEELNEMERS

Carrière Waylon in het slop

Zowel privé als op professioneel vlak gaat het de zanger niet voor de wind. De Nederlandse kranten staan er vol van. Zo zou Waylon diep in de schulden zitten en zijn nieuw album voldeed niet aan de hoge verwachtingen.

Terwijl Ilse DeLange blijft scoren met The Common Linnets is de voormalige frontman van de groep in een heuse mediastorm terecht gekomen. Volgens de Nederlandse pers zit Waylon diep in de schulden. Zo diep zelfs dat zijn appartement in Amsterdam in beslag werd genomen. Ook twee andere schuldeisers doken al op en willen hun geld zien.

Omdat de verhalen rond de zanger zich maar blijven opstapelen heeft hij voor ’t eerst zelf iets van zich laten horen. Via een lang bericht op Facebook laat Waylon weten dat alles goed gaat, maar hij is niet te spreken over de verhalen die van hem opgehangen worden in de pers. ‘Alles en iedereen om me heen bellen met de vraag of er misschien een schuld openstaat om vervolgens ongevraagd aan m’n deur te staan met een ploeg. Walgelijk!’, schrijft hij op Facebook.

Ook op muzikaal vlak kende de man al betere tijden. Het album dat hij uitbracht na plotsklaps te stoppen bij The Common Linnets leverde geen hits op en verdween ondanks een nummer één plaats al snel uit de Nederlandse hitlijsten.

https://www.facebook.com/waylonmusic/posts/1037259236286092

Advertentie