Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERSUNCATEGORIZED

Eleni Foureira trakteert internationale fans op ‘Tomame’

Haar Griekse fans maakte Eleni Foureira al blij met zomersingle Caramela, haar buitenlandse fans krijgen het gloednieuwe nummer Tómame voorgeschoteld. Al speelt het team van Eleni met het zwoele liedje gretig in op het succes van de zangeres in Spanje.

Met een mooie verkoop van Fuego en verschillende optredens in Europa, lijkt de nummer 2 van het voorbije Songfestival in Lissabon de commerciële winnaar. Dat succes moet een nieuwe boost krijgen door de release van nieuwe internationale single Tómame (‘Neem me’). Eleni Foureira werkte weer samen met Alex Papaconstantinou. Hij zorgde al voor haar Songfestivallied.

play

Vakantielief 

Met tekst als ‘I think this one is a keeper, cool like cola in the freezer’ en ‘Gasolina, I love when he calls me bonita’, zal de zangeres niet snel een literatuurprijs winnen. Met haar nieuwe liedje, waarin ze over een vakantieliefje zingt, wil Eleni ons vooral doen vergeten dat de winter eraan komt.

De Grieks-Albanese zangeres die dit jaar voor Cyprus naar het Songfestival 2018 trok, haalt in het nummer haar beste Spaans naar boven. Dat is geen toeval: Fuego scoorde er grandioos, met piekposities in de populaire LOS40-hitlijst en in die van de airplay. Afgelopen zomer trad Eleni regelmatig op voor de Spanjaarden. Binnenkort zakt ze af naar Madrid voor de LOS40 Music Awards.

Advertentie