Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

En toen waren de Toppers plots weer met vier

René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom krijgen er een vierde Topper bij. Niemand minder dan Jan Smit komt het gezelschap permanent bijstaan, dus ook tijdens de jaarlijkse concerten in de Amsterdamse ArenA. Dat maakten ze maandagavond in de talkshow RTL Late Night bekend.

‘Ik ben ongelofelijk blij dat ik vanaf volgend jaar officieel Topper ben’, zei Jan Smit. ‘Dit jaar kan ik me nog wat inwerken.’ Hij hoopt alvast heel lang samen te kunnen werken met de drie andere heren. ‘Jan heeft nog geen aflevering gemist’, zei Froger. ‘Hij is een Toppers-fan.’

IK!!! ?

A post shared by JAN SMIT (@jansmitcom) on

Zoals jullie misschien wel weten waren de Toppers al eens met vier. Toen zowel Gordon en Gerard Joling terug bij de groep kwamen en ook Jeroen van der Boom al van de partije was. Gordon stapte in 2011 definitief op. In 2009 deed de groep mee aan het songfestival in Moskou met Shine. Ze sneuvelden in de tweede halve finale.

De concertreeks van de Toppers vindt dit jaar plaats op 26 en 27 mei in het thema Wild West, Thuis Best. Dresscode: country rood met glitters. Wij zijn alvast benieuwd naar de feestlijke outfits van de vier heren.

Advertentie