Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Gordon herstelt van zwaar ongeval

De vakantie van Gordon op het Griekse eiland Mykonos kwam abrupt tot een einde. Op weg naar zijn hotel werd hij geschept door een auto en belandde de zanger in het ziekenhuis. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf.

Op weg van het restaurant naar zijn hotel werd Gordon aangereden door een wagen. Hij belandde in een Grieks ziekenhuis met zes gebroken ribben en een gebroken sleutelbeen en schouderblad aan de linkerkant. De zanger moest enkele nachten in het ziekenhuis verblijven vooraleer hij naar Nederland zou terugkeren.

Maar vanuit Mykonos ging het richting Athene waar medische specialisten zijn breuken behandelden. Een operatie hoeft niet. ‘Hij wordt met medicijnen behandeld’, zegt George Tsekouras, de arts die Gordon op het Griekse eiland behandelde, aan RTL. ‘In zes tot acht weken zal zijn sleutelbeen genezen zijn. Over twee maanden is hij weer in orde.’ Enkele dagen later mocht Gordon dan toch naar Nederland terugkeren.

Warme reacties

De steunbetuigingen stroomden van alle kanten toe. Gerard Joling wenstte zijn vriend beterschap met een filmpje op Instagram en het bijschrift: ‘Lieve Corrie, heel veel beterschap. Ik hoop dat je snel opknapt. X Geertje.’ Hij ging zelfs persoonlijk langs om zijn vriend een hart onder de riem te steken.

Hoog bezoek gisteravond La Joling kwam gisteren een bos rozen brengen. Helemaal niet goed voor mijn herstel natuurlijk…

Geplaatst door Gordon Heuckeroth op dinsdag 22 september 2015

 

De zanger zelf is ontroerd door het medeleven, maar herinnert zich niets van het ongeval. ‘Ik liep terug naar het hotel en het enige wat ik nog weet, is dat ik wakker werd op een traumakamer en voor ik het wist in een ambulancevliegtuig naar Athene’, zegt hij. ‘Ik ben een beetje in de war, emotioneel. Het is allemaal zo onwerkelijk.’

Boek

Intussen gaat het al wat beter met Gordon, al moest hij onlangs wel de première van The Bodyguard laten schieten omdat hij teveel pijn had.

Terwijl hij zou moeten rusten, zit hij wel boordevol plannen voor de toekomst. Hij denkt aan een boek in het kader van 25 jaar Gordon. Volgens zijn manager wil hij daarin ‘voor eens en voor altijd de waarheid vertellen.’ Het boek zou volgend jaar uitkomen, maar wanneer precies is nog niet duidelijk.

Advertentie