Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Ladies of Soul komen naar België

De Ladies of Soul komen opnieuw naar België voor een concert met de Belgische souldiva Natalia. Op 19 februari zetten de dames het Antwerpse Sportpaleis op z’n kop. Grote afwezige dit jaar: Trijntje Oosterhuis.

Glennis Grace, Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer bundelen dit jaar opnieuw hun krachten voor een avond soul- en popmuziek. In Nederland deden de dames de Amsterdamse Ziggo Dome al vijf keer uitverkopen en vorig jaar deden ze dat in België nog in de Lotto Arena voor een concert met Natalia. Op 19 februari willen ze dat nog eens over doen, ditmaal in het grotere Sportpaleis.

Natalia hoeven we aan het Vlaamse publiek niet voor te stellen’, zegt PSE-organisator Jan Van Esbroeck. ‘Ook Edsilia, Berget, Glennis en Candy kunnen we terecht ladies of soul noemen. Ze behoren tot de top in hun vakgebied.’

Tjeerd en Trijntje Oosterhuis

Tijdens de Nederlandse shows op 12 en 13 februari is ex-songfestivaldeelneemster Trijntje Oosterhuis er bij. Maar naar Vlaanderen komt ze niet. De reden is niet gekend, maar vermoedelijk heeft haar zwangerschap er iets mee te maken. De zangeres bevalt in december van haar derde kindje en zei onlangs dat ‘het moederschap voor alles gaat’.

Haar broer Tjeerd is wel opnieuw musical director van de shows in België en Nederland. ‘We willen de grootsheid van de show opnieuw combineren met een intimiteit die ontroert’, zegt hij. ‘Het effect daarvan voelde je duidelijk in de zaal. We zijn alweer druk aan het brainstormen over nieuwe, verfrissende elementen die we toe willen voegen aan de show.’

play

 

Advertentie